Kövess minket!
  
     

Roll up banner, elegáns megoldás az üzleti világban

Roll up banner, elegáns megoldás az üzleti világban
2014, március 17.

A roll up banner olyan marketingeszköz, mely tökéletes lehet különböző rendezvényeken, nagyobb csarnokokban és üzletekben cége reklámozására. Ez a típusú banner könnyen össze-, illetve szétszerelhető, cserélhető rajta a reklámfelület és egyszerűen, kis helyen is tárolható.

Tehát egy rendkívül mobilis termékről beszélünk, amit akárhova elvihet magával, ha éppen egy másik helyszínen kell megjelennie cégének és szeretne profi benyomást kelteni az ügyfelek előtt.

Azt gondolja, hogy esetleg nem menne az összeszerelése? Akkor téved! Nem kell többet nagy reklámtáblák felállításával bajlódnia, amelyeknek még a szállítása is komoly fizikai erőlétet vesz igénybe, vagy profi szakember segítségét kérnie. Ezzel a reklámeszközzel spórolhat is, hiszen nem kell tovább fizetni alkalmaként össze- és szétszerelési díjat, valamint nem bérli, hanem birtokolja bannerét, amivel jelentős anyagi veszteségektől kíméli meg Önt és cégét.

Praktikus eszköz, mely önmagában megáll, nem igényel semmilyen támasztékot, így akárhova kihelyezheti! Ha cége több területen is mozog, elegendő lehet 2-3 szerkezetet beszerezni és a bannerekből többet készíttetni, így könnyen variálhatja az aktuális alkalomnak megfelelően.

Roll up banner, a lehetőségek királya!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
cegtabla.net_.reklamtabla.1
Megállító tábla

A megállító táblák alkalmazása több szempontból praktikus.  Amennyiben szeretné cégét reklámozni egy gyakorlati haszonnal bíró terméket használ, ez a tökéletes...

Close