Kövess minket!
  
     

Reklámozzon különlegesen!

Reklámozzon különlegesen!
2015, július 31.

Sokan úgy gondolják, hogy az egyetlen mód, ami működőképes a reklámozás terén, az óriásplakátozás – vagyis helyesbítünk, úgy gondolják, hogy minél nagyobb és feltűnőbb, annál jobb, pedig ez az esetek többségében nem így van. Gondoljunk csak bele. Egy óriásplakátot az ember nem tud a zsebébe gyűrni és otthon elővenni, hogy megnézze az adott céget például az interneten. Ebből kifolyólag néha célszerűbb kisebb reklámozási eszközöket is felhasználni. Hogy miket? Felsorolunk pár példát!

  • Nyakpánt: Kicsi és hasznos. Elfér a zsebünkben, rá tudjuk akasztani a kulcscsomónkat, és pont elfér rajta minden fontos információ, ami szükséges (név, elérhetőségek). Akár ajándékba is adhatjuk, így máris van egy jó pontunk leendő ügyfelünk szemében.
  • Céges ruházat: A céges ruházat nem csak hasznos, de jól is néz ki, és ami fontos: nem csak munkahelyre tudjuk felvenni, hanem lényegében bárhova, ám aki ránk néz, tudni fogja, hogy kit, hol és miért kell keresni, hiszen vállalkozásunk logója, neve, címe és minden, ami fontos, megtalálható pólónkon.
  • Céges toll: Vigyük magunkkal mindenhová, és mindent ezzel írjunk alá. Esetleg már meglévő ügyfeleinknek is ajándékozhatunk belőle, hogy ők is használják, így ha bárhol előveszik, mindenki látni fogja a környezetükben a tollon szereplő információkat.
  • Céges léggömb: Szervezzünk céges rendezvényt, ahol céges léggömb árulásával, vagy éppen ajándékozásával reklámozhatjuk cégünket. A gyermekek imádják a lufikat, és persze nincs is ennél jobb reklám, hiszen egy lufinak felfújva nagy a felülete, így messziről láthatóvá válik rajta cégünk logója.

Ugye sikerült meggyőznünk, hogy nem csak az óriásplakát az, amivel reklámozhatja cégét? Persze ez csak pár ötlet, ezen kívül még számtalan megoldást kínálunk Önnek, melyek ötletesek, és jól is mutatnak.

Ha Ön is szeretne ilyen formában reklámozni,illetve logós ajándéktárgyakra van szüksége, keresse meg cégünket a www.bernadreklam.hu weboldalcímen, esetleg a 06-52/898-222-es telefonszámon, vagy az info@bernadreklam.hu email-címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
budacopy.hu
A sikeres prezentációk kellékei

A különböző területeken működő cégek sikeres és termelékeny piaci jelenlétéhez elengedhetetlen a hozzáértő és maximális profizmussal rendelkező munkavállalók alkalmazása, az...

Close