Kövess minket!
  
     

Reklámozzon autóján!

Reklámozzon autóján!
2014, március 17.

Egyéni vállalkozó és fellendítené üzletét? Szeretné minél több emberhez eljuttatni cége vagy vállalkozása hírét? Reklámozzon autóján!

Ha nem rendelkezik annyi szabadon használható tőkével, hogy nagyobb reklámokba invesztáljon, akkor tegye gépjárműje segítségével interaktívvá reklámját. Hányszor fordult már elő Önnel, hogy menet közben csak futtában látott egy jó ajánlatot, de másnapra már el is felejtette? Ráadásul nemcsak tartalmát, de azt is, hogy hol látta.

Gondolhatnánk, hogy ennyi erővel egy autó csak elmegy mellettünk és többet nem is látjuk. Mégsem így van! Akik napi szinten azon a környéken járnak, amerre Ön is, azok gyakorta látják, így rögzül az emlék, ellenben ha az autót színes, feltűnő dekorációval látja el, akkor az felkelti az éppen odatekintők figyelmét is és egy frappáns szöveggel, még könnyedén meg is jegyzik, amivel a későbbiekben megtalálhatják cégét.

A kulcs tehát a dekorációban van. Ha Ön egy feltűnő, színes mégis igényes reklámot készített autójára, akkor a siker garantált!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
cegtabla.net_.egyedi-megoldasok.5
Kirakat dekorálás fóliával

Egy üzletnél a legnagyobb vevőcsalogató fogás a kirakat egyedi és figyelemfelkeltő berendezése. Ha egy üzletnek nincsen belső kirakata, például egy...

Close