Kövess minket!
  
     

Napjaink cégérei – A reklámzászlók

Napjaink cégérei – A reklámzászlók
2017, július 26.

Évszázadokkal ezelőtt is tisztában voltak a mesteremberek a népszerűség fontosságával, ezért minden eszközt bevetettek annak érdekében, hogy tevékenységüket széles körben ismerjék, e célt szolgálták például a különböző díszes cégérek, amikkel sajnos napjainkban már egyre kevesebbet találkozhatunk, funkciójukat, helyüket újabban a reklámzászlók vették át.

A reklámzászlók rendkívül látványosak és figyelemfelkeltőek, a cégérekkel ellentétben ezeket a belső térben is használhatják a vállalkozások tulajdonosai, amelyek így hozzájárulnak a cég arculatának megerősítéséhez az irodahelyiségben, bemutatóteremben!

Nemcsak a cég arculata erősíthető a reklámzászlókkal, hanem új termék, szolgáltatás is bemutatható általuk, így nem kell minden egyes ügyfél esetében megemlíteni az újdonságokat, elég csak jól látható helyre tenni a reklámzászlókat, és máris biztosított a naprakész tájékoztatás!

A reklámzászlók légiességük ellenére stabilak, ez egyedi rögzítéstechnikájuknak köszönhető, a légmozgás miatt pedig folyamatosan mozgásban vannak, így már távolról,akár egy autópályán is észrevehetők a reklámeszközök. A zászló minőségi, strapabíró anyagból készült, ellenáll a csapadékos időjárásnak és az erős napsugárzásnak is!

A reklámzászlókat szakmai kiállítás alkalmával is használhatják a cégvezetők, így például az eseményen sokkal könnyebben fellelheti a vállalkozást a célközönség!

Abban az esetben is érdemes reklámzászlót gyártatni, ha a vállalkozás új, és minél több ügyfelet szeretne magáénak tudni. A reklámzászlók rendkívül hatékony eszközök marketing szempontjából, mindenképp érdemes élni számos előnyükkel, és alkalmazni a cég népszerűsítéséhez!

Ha szeretné vállalkozását figyelemfelkeltő eszközzel népszerűsíteni, készíttessen reklámzászlót cége logójával, arculati elemeivel, vagy új termékének fotójával! A zászlók készítését pedig bízza a West Side Trade Kft.-re! További információkért keresse fel honlapunkat a www.reklamanyagok.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-372-1710-es számon vagy érdeklődjön e-mailen az info@reklamanyagok.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
reklámtábla gyártás
Hogyan reklámozzunk közterületen?

Amikor vállaltunkat, termékünket vagy szolgáltatásunkat szeretnénk reklámozni, rengeteg felület áll a rendelkezésünkre. Népszerű módszer a különböző médiafelületeken (televízió, rádió, nyomtatott...

Close