Kövess minket!
  
     

Megállító tábla

Megállító tábla
2014, március 17.

A megállító táblák alkalmazása több szempontból praktikus.  Amennyiben szeretné cégét reklámozni egy gyakorlati haszonnal bíró terméket használ, ez a tökéletes megoldás Önnek!

A sorban várakozva az emberek elolvassák a táblára írtakat, így felhívhatja figyelmüket egy másik szolgáltatásra vagy frissen bevezetett ajánlatra. Szerencsés olyan tartalmat választani, mely hosszabb ideig helytálló, mivel ezek a táblák nyomtatással készülnek.

A megállító tábláknak 2 típusa van: klasszikus és újgenerációs.

 A klasszikus változat szögletes vagy lekerekített sarkokkal rendelkezik, melyet fém hátpanel rögzít, hogy megfelelő legyen stabilitása. A táblán vízkivezető lyukak találhatók, melyek a vízhatatlanságot szolgálják, így a tartósság garanciái. Az írott oldalra fólia kerül, mely ellenáll az UV-sugaraknak, így védve a fakulástól és tükröződésmentessé teszi a felületet.

Az újgenerációs megálló táblák alumíniumvázzal rendelkeznek, melyek tartóssá teszik a szerkezetet hosszútávon is.  Lekerekített keret, mely biztonságos. A fémből készült hátlap rozsdamentes, ütésálló. A reklámfelület oldalán lévő fólia az alaptulajdonságokon túl vízálló. Ami nagy előrelépést jelent, hogy cserélhető, így az aktuális akcióinkat is beletehetjük, és kedvünk szerint cserélhetjük!

Akár bel-, akár kültéri használatról legyen szó, ez a reklámfelület mindenhol megállja a helyét, lendítse fel cégét megállító táblával!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
cegtabla.net_.hirdetesek.4
Minőségi plakát a minőségi cég záloga

Ahhoz, hogy cége pozitív hírnévre tegyen szert, fontos hogy minden megnyilvánulása mind szóban, mind írásban, mind a kiadott anyagok és...

Close