Kövess minket!
  
     

Kirakat dekorálás fóliával

Kirakat dekorálás fóliával
2014, március 17.

Egy üzletnél a legnagyobb vevőcsalogató fogás a kirakat egyedi és figyelemfelkeltő berendezése. Ha egy üzletnek nincsen belső kirakata, például egy ruhaboltban nincs berendezve próbababákkal egy bemutató rész, akkor kevesebben mennek be, hiszen nem fogja meg őket a látvány.

Azonban nem minden bolt rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy beállított belső kirakattal dolgozhasson, így a dekorációra kell helyezni a hangsúlyt.  Amennyiben kültéri dekorációs fóliát alkalmazunk, könnyedén széppé és igényessé varázsolhatjuk üzletünk külsőképét.

Mára különböző dekor fóliák széles választéka vált elérhetővé. Akár egyedi tervezésről legyen szó, akár sablonokról, könnyen és olcsón juthatunk hozzá ezekhez a termékekhez.
Praktikus megoldás lehet, ha üzletünk kisebb méretű, hisz nem kell további reklámokat kihelyeznünk az üzletben, így helyet spórolhatunk további áruk, illetve termékek kihelyezésére.

Ezeknek a fóliáknak a legnagyobb előnyük, hogy nagyon tartósak és akármilyen külső felületen alkalmazhatóak. Rendkívül jó a környezeti ártalmakkal szembeni ellenállóságuk; -40- +80oC –ig megőrzik eredeti alakjukat és tapadásukat. PVC-ből készülnek, amely keménnyé és ellenállóvá teszi a fóliát, éppen ezért jól bírják a fizikai sérüléseket.

A kültéri dekorációs fólia jó döntés azoknak, akik az igényes és gyors megoldás kedvelői!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
cegtabla.net_.egyedi-megoldasok.4
Molinók egyedi igényekre szabva!

Molinót szeretne egy rendezvényre, vagy hosszabbtávú használatra? A kisebb méretektől az egészen nagyig, bármi megvalósítható, olyan formában, ahogyan Ön óhajtja....

Close