Kövess minket!
  
     

Hogyan reklámozzunk közterületen?

Hogyan reklámozzunk közterületen?
2016, augusztus 2.

Amikor vállaltunkat, termékünket vagy szolgáltatásunkat szeretnénk reklámozni, rengeteg felület áll a rendelkezésünkre. Népszerű módszer a különböző médiafelületeken (televízió, rádió, nyomtatott sajtó) való reklámozás, de a közterületen való hirdetés sem ment ki a divatból, hiszen rengeteg embert lehet vele elérni.

A közterületen való reklámozásról mindenkinek először a közterületi plakátok jutnak eszébe, ám a lehetőségek listája itt még nem ér véget. A reklámtábla gyártás mondhatni kihagyhatatlan tevékenység egy vállalat életéből. Rengeteg variációban lelhetők fel, van, amikor csak a cég logóját tartalmazzák, máskor egy akciós terméket helyeznek a középpontba. Ha igazán feltűnő hatást szeretnénk elérni, akkor készíttethetünk világító LED reklámtáblát is, sőt, fokozhatjuk a látványt, ha 3D feliratot helyezünk rá.

Az egyik egyszerű, de nagyszerű reklámozási módszer a reklámmatrica. Egy logóval és egy elérhetőséggel ellátott matricát rengeteg módon fel lehet használni, sőt, ha a matricának van valami különlegessége, mondjuk esztétikailag is szép, akkor biztos népszerűségnek fog örvendeni, ráadásul, ha valaki például felragasztja a telefontokjára a matricánkat, akkor nem csak őt értük el az üzenetünkkel, hanem mindenkit, aki a jövőben látni fogja a telefonját. Készíttethetünk mágnes matricát is, ami már ajándékként is szétosztható.

Ha üzletünket szeretnénk reklámozni, nem elég mindezt csupán plakátokon megtenni, hiszen, ha a vevők megérkeznek boltunkhoz, akkor szereznek igazán maradandó benyomást rólunk – ezért fontos a kirakat dekoráció. Egy jól összeállított kirakat dekoráció megállíthatja a járókelőket, és arra inspirálhatja őket, hogy térjenek be hozzánk.

Az egyik legolcsóbb megoldás a papírplakát és a szórólap nyomtatás, mely még mindig népszerű módja a kültéri reklámozásnak, hiszen így viszonylag egyszerűen lehet eljuttatni az üzenetet, és szórólap esetében az üzenetünk ott is marad a potenciális ügyfélnél, aki újra és újra elolvashatja.

Ha szeretné cégét minőségi módon reklámozni, állunk rendelkezésére! Tekintse meg szolgáltatásainkat a www.hanka.hu weboldalunkon, kérdés esetén pedig elérhet minket a +36-28/387-870-es és a +36-30/680-8389-es telefonszámokon, valamint az info@hanka.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
bernadreklam.hu
Reklámozzon különlegesen!

Sokan úgy gondolják, hogy az egyetlen mód, ami működőképes a reklámozás terén, az óriásplakátozás – vagyis helyesbítünk, úgy gondolják, hogy...

Close