Kövess minket!
  
     

Hogyan készítsünk jó cégtáblát?

Hogyan készítsünk jó cégtáblát?
2014, március 17.

Mindenek előtt térképezzük fel, hogy milyen környezetbe szeretnénk kihelyezni cégtáblánkat. Ha egy forgalmas, színes reklámokban bővelkedő területen van a boltunk vagy üzletünk, akkor a siker a feltűnő megoldásokban rejlik! Készítessünk, nagy figyelemfelkeltő darabot, hogy nem vesszünk el a tömegben. Ellenben egy kevéssé zsúfolt utcában elegendő lehet egy kisebb, ám ugyanolyan jól kidolgozott változat.

A következő lépés, annak megtervezése, hogy mi lesz a cégtáblán. A legfontosabb, hogy ne legyen túlzsúfolt, törekedjünk a rövid tömör megoldásokra. Felirat terén elegendő a cég főprofiljába tartozó tevékenységet kiírni, nem kell minden részletre kitérni. A részletezést meghagyjuk egy informáló táblának, amit az üzletbe belépéskor olvasnak el a vásárlók.

Ezek után jöhet a képi megvalósítás. Minden esetben szükséges valamilyen illusztráció. Ez azért fontos, mivel a képek jobban vonzzák az emberek tekintetét, egy jól megválasztott darab megragadja a tekintetet és felkelti az érdeklődést. A kép kiválasztásánál törekedjünk valamilyen feltűnő, színes kép használatára.

Végül az összhatás! Háttér színek terén is általános szabály, hogy a környezethez és a tartalomhoz is passzoljon, ha van a cégnek valamilyen tematikus szín használata, akkor alkalmazzuk azt, ha nincs, akkor hagyatkozzunk a jó ízlésre és a figyelemfelkeltésre.

Ha ezeket átültetjük a gyakorlatba egy jó szakember segítségével, bizonyosan sikert fogunk aratni!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube