Kövess minket!
  
     

Egyedi és dekoratív céges iroda felszerelés

Egyedi és dekoratív céges iroda felszerelés
2014, június 19.

Egyedi és dekoratív céges iroda felszerelés

Egy vállalkozás arculatának kialakításához napjainkban számos lehetőség adódik, melyekkel egységesé, látványossá és dekoratívvá tehetjük a környezetet, valamint komfortos és üzleties munkahelyet teremthetünk a munkavállalók számára, továbbá az ügyfelek irányába megbízhatóságot, összeszedett, precíz és ösztönző megjelenést mutathatunk. A cég arculatához igazított irodaszerek és kiegészítők látványos és sokoldalú lehetőségeket kínálnak a vezetők és tulajdonosok számára, melyek megvalósításához korszerű technológiai felszerelések adottak.

Céges iroda-felszerelés és reklámlehetőségek

Az egységes és modern irodakép kialakítása szorosan hozzátartozik a felszerelés és a kiegészítők ízléses összeválogatása, valamint a reklámlehetőségeket kihasználva, az egyedi és dekoratív logózott, valamint grafikával vagy szlogennel ellátott kellékek.

  • Berendezés: logózott, grafikával ellátott belső dekorációs elemek, például zászlók, molinók, plakátok, valamint egyes bútorelemek dekorálása, mint a recepciós pult.
  • Irodai kellékek: logózott, grafikával ellátott egérpadok, névtáblák, dossziék, irattartók, stb.
  • Irodaszer: logózott, grafikával ellátott íróeszközök, levélpapírok, jegyzettömbök, határidőnaplók, kártya- és falinaptárok, csekkek, számlatömbök, pendrive-ok, reklámtárgyak, stb.
  • Promóciós anyagok: ügyfelek számára kihelyezett szórólapok, prospektusok, stb.
  • Egyéb egyedi irodai megoldások.

A céges megrendelések során a termékjellemzőknek megfelelő technológiai eljárások segítségével hibátlan minőségű és dekoratív iroda felszerelések állíthatóak elő, melyekhez a leggyakrabban alkalmazott nyomdai eljárások a szitanyomás, transzfernyomás, valamint a tamponnyomás.

Válassza a megbízható minőséget!

A Step Kft. széles szolgáltatási rendszerrel, hozzáértő kollégákkal és korszerű technikai lehetőségekkel vállalja különféle iroda felszerelések egyedi és dekoratív kivitelezését a megrendelő igényeknek és a cég arculatának maximálisan megfelelő megoldásokkal. Bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.stepkft.hu weboldalunkra, valamint egyéni kérdéseivel és árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal a 0694 / 345-234-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen, valamint az oldalunkon található űrlap kitöltésével kérje online tájékoztatásunkat és árajánlatunkat, kollégáink készséggel állnak mindenben a rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
cegtabla.net_.reklamtabla.2
Roll up banner, elegáns megoldás az üzleti világban

A roll up banner olyan marketingeszköz, mely tökéletes lehet különböző rendezvényeken, nagyobb csarnokokban és üzletekben cége reklámozására. Ez a típusú...

Close