Kövess minket!
  
     

Bélyegző készítés

Bélyegző készítés
2014, március 17.

Ha bélyegzőre van szüksége a munkavégzéshez, érdemes végig gondolnia, hogy milyen formában kívánja azt használni. A modern technikának köszönhetően, az ember személyes igényeit feltérképezve lehet elkészíttetni a számára legideálisabb bélyegzőt.

Érdemes ezért egy kicsit utánajárni, hogy milyen bélyegzők vannak a piacon. A legfejlettebb technológia felhasználásával már lehetőség van fotopolimeres eljárás vagy lézergravírozás alkalmazására. Ezen módszerek felhasználásával lehetőség nyílik az egyedi motívumok és feliratok elkészítésére.

Bélyegzők típusai:

-          Általános szövegbélyegzők

-          Dátumbélyegzők

-          Automatabélyegzők

-          Körbélyegzők

-          Kirakós bélyegzők

-          Dombornyomó bélyegzők

-          Zsebbélyegzők

-          Mikrocellás bélyegzők

-          Környezetbarát bélyegzők

-          Pecsétek

Egy bélyegző vásárlásakor további szempont, hogy milyen gyakorisággal használjuk azt. Azoknak, akik csak ritkán használják, praktikusabb lehet egy egyszerűbb darab, mely hosszútávon használható, míg azoknak, akik napi szinten alkalmazzák, egy profibb és tartós darabot érdemes választani. Vásárláskor érdemes kikérni szakértők tanácsát, akik segítenek a megfelelő bélyegző kiválasztásában, valamint hasznos tanácsokkal láthatnak el, annak kezeléséről, hogy sokáig működjön bélyegzőnk.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
cegtabla.net_.egyedi-megoldasok.2
Digitális nyomtatás mindennap

Mai világunkban már mindenhol jelen van a technika. Talán nem is gondolnánk, hogy a legegyszerűbb dolgok előállításában is milyen fontos...

Close