Kövess minket!
  
     

3 dimenziós betűk készítése

3 dimenziós betűk készítése
2014, március 17.

Sikeres, egyben költséghatékony reklámeszközt keres? Válassza a 3D betűkészítést! Ennek a módszernek az a legnagyobb előnye, hogy széles körben alkalmazható, mégis lehetőség van az egyedi igények alkalmazására.

Legyen szó beltéri vagy kültéri használatról, mindenhol megállja a helyét! A siker érdekében természetesen oda kell figyelni, hogy milyenek a környezeti tényezők, milyen adottságokkal és hátrányokkal rendelkezünk. Ha nagy felület áll rendelkezésünkre, akkor ennek fényében nekünk is nagyban kell gondolkodni!

A színek kiválasztása egy újabb sarkalatos pont. Fontos, hogy passzoljon a cég arculatához, és legyen jelzésértékű. Tehát, ha kozmetikai szalon cégünk profilja, akkor lehetőségek szerint a nőies színek közül válogassunk, hisz azzal már sejtetjük, hogy mivel is foglalkozunk. Végeredményben ezáltal hívjuk fel a figyelmet tevékenységünkre, ami becsalogathatja a jövendőbeli vendégeket, illetve vásárlókat.

A megfelelő anyagok kiválasztása szintén rendkívül fontos. A lehetőségek tág palettán mozognak, lehet készíttetetni fából, plexiből, habosított PVC-ből vagy polisztirol habból is 3D betűket.  Attól függően, hogy milyen terveink vannak, kérjünk tanácsot szakemberektől és velük egyeztetve készítsünk tervet.

Ha így teszünk, a végeredmény bizonyosan megfelel elvárásainknak.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
cegtabla.net_.cegtabla.2
Figyelemfelkeltő világítótáblák

Szeretné fellendíteni cége forgalmát egy hatékony reklámmal? Az egyik legsikeresebb módszer a világítótáblák használata. Ezeknek a tábláknak a legnagyobb előnyük...

Close